Navzdory
Vyběhla jsi ještě za tmy neobutá
úvozem kde cesta v hloží tone
temné kořeny ve větru
tvé kroky vklouzly do slz
do bolesti stejnomarné
najít sama sebe
rozdrásaným podzimem
přes unavené listy
víčka pozdvihnout k třaslavému slunci
tíži navzdory
Křídla pod štítem příkrým
poutána úctou ač již znají vzlétnout
výše té nedohlédneš
přes dým a iluze
balvany a kmeny mozolnaté
Jen ty hebká
Hledající
Na vrcholu krásy a smyslnosti
Připravena planout
na samém kraji skály
Jsi někde jinde
jsi někým jiným
Pomoz mi
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Kyška, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)