Dnes chci
Pár střípků
lidského štěstí,
od malých skřítků,
chci sevřít v pěsti.
Od zlaté rybky,
pár přání,
pak od setmění
v rytmu polky
s bílou paní
tančit do svítání
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Mademoiselle Drea
Komentáře (1)
Komentujících (1)