Zapovězené polibky touhy
Recyklovaná vůně zapadajícího slunce
uprostřed zamrzlého říčního zrcadla,
bez praskliny a křivé hrany noci,
voní jako komáří krev a larví sliz,
to vše obalené v hávu třpytu
až zrak přechází pozorovatele,
který mlčel a nyní je veden
vlastníma očima, pryč
do skrytu za oponou,
kde vidí cenzurované
scény Života samého,
ale i své nejtajnější lásky,
které jsou stejně krásné
jako poprvé, stejně svůdné
s rty zamčenými na klíč,
aniž by se mohl letmě dotknout
těchto zapovězených polibků...
…naposledy neměly ústa zamčená…
a jejich obranné postoje
mu jenom dotvrzují,
že žena se nedá tak lehko svést…
…jako hračka, do které někdo píchá špendlíkem,
aby byl ukojen chtíč hravé sexuální touhy…
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: chci_uverit, Robin Marnolli, Jeněcovevzduchukrásného, gallatea, Radek.oslov.Šafárik, Muscl, synanceia
Komentáře (3)
Komentujících (3)