Ptáček
Anotace: Taky jedna starší...
Poletuju nad střechami,
nad domy, lesy,
nad lukami
a pak zase kdesi,
ale na jedno místo se s láskou vracívám,
moje země je mým domovem,
za dlouhých letů často vzpomínám
odkud prvně vylétl jsem z hnízda ven
a pak jen křídla rozpínal,
byl volný, svobodný,
a přec silným poutem svázán,
často zpět jsem se podíval
a ohlédnul.
A ještě teď se rád ohlížím a vracívám.
Komentáře (3)
Komentujících (3)