Z bezradnosti negativů
Z mých bolestí a tvých nevyřčených krás,
mi jde z tebe po zádech temný mráz.
To ticho tvých mlčenlivých vykřičníků
mě tlačí prudce na hrudníku.
Kdy se dočkám tvých utajených spás?
Zas a znovu, loučíme se spolu,
když tichem kráčíme dolů.
Ve tvé vůni z černých negativů
cítím nejspíš lásku. Kupodivu.
Jsem v nešťastnosti navrcholu.
A pak se svlečem ze stínu minulosti.
Nejspíš už máš mého vyznání dosti.
A ty víš, že nevzdávám to nikdy
a doufám ve své šťastné zisky.
Když ti píšu z lásky – bezradnosti.
Komentáře (0)