Everest
Anotace: Zneužitá a bezmocná hora
Prastará touha
být výš a výš,
dotknout se hvězd
a neklopýtnout.
Horu si vzít
bez zaváhání.
Znásilnit jí.
Zničit posvátné.
Ticho je pryč.
Jak děvka v hampejzu
obslouží stovky nenechavců.
Každý ji může mít...
Zbyly jen odpadky,
co krásné svahy hyzdí.
Jak syfilis...
Dárek od nás.
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)