Anotace: Tuhle báseň bych chtěl věnovat jedné skvělé dívce,třeba jen proto,aby byla veselá a začala se znovu smát...
V životě mi nikdo nenapsal básničku, ani nenechal zahrát nebo neposlal písničku.. je to moc hezký:)
06.02.2007 18:57:00 | Iwetta
Já chci taky štěňátkooo... a znovu radost...
(štěňátko chci už přes půl roku...a znovu radost chci asi čtyři roky...)
02.02.2007 23:21:00 | Paralelní možnosti