Prostě jsi mne dostal..!!
Ty jsi to nejlepší, co život zatím mi dal,
Ty jsi se princem mého srdce stal..!!
Stačil jen jeden úsměv tvůj,
abych řekla: ,,Tak ten bude můj".
Stále si myslím,že je to sen
a já chci spát a spát jen..!!
Stačilo s Tebou jen pár chvil,
abys do mého srdce značku s Tvým jménem vryl..!! ♥
Komentáře (0)