Nainstaluji
Nainstaluji si Vánoce do mozku
vygenerují výpis stavu paměti
zda aktivace s viry, kousek po kousku
dá automatickým spamům snů havěti
do orbit past, v jejímž chřtánu se promísí
moje virtuální s jejími svátky
při práci s daty nesnáším kompromisy
radši to hacknu, pak přes pozůstatky
dětských touh přelepím monitory očí
blikacím řetězem dekorativních snů
světelných závěsů show si mě ochočí
k Vánocům opravdu ani si nečichnu
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kaktus
Komentáře (0)