svíčková
Za oknem vše jen ne vánice
ztišíme hádky, na krky věnce
jsme koňmi, co pískají tence
houkají a tak vyhnou se panice
Už v šest je svět ementálem
do kterého svítíš baterkou
já držím tě a vedu tmou
všude ‘radost’ je snad, málem
Jen stromy to vidí jinak
když tnem jim více do nohou
pod jasnou, těžkou oblohou
v blatech šustí song liják
Venku je zeleno od rána do noci
je pusto po létě i po sněhu
zvířata spolehnou na něhu
lidé tikají, je den před Vánoci.
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
Komentáře (0)