Má vánoční kavárna
Sedím sám v rohu staré kavárny
před sebou prázdný šálek čaje
do něj poslední slza padá mi
a mráz na okna kreslí jinotaje.
Je vánoční čas a já nemám smích
ani víru v zítřek a vůbec pro co žít
mám studené srdce jako bych
zůstal stát bosými nohami v závějích.
Sedím sám a nechce se mi jít
ven do mrazu, kde mě nic nečeká
s otázkami jak krutou daň musím zaplatit
a zda mě ještě někdy někdo z ledu vyseká.
Je vánoční čas a já bych měl vidět dětský smích
a cítit tu energii z jejich očí šťastných
mezitím sedím sám se smutkem na tvářích
a platím úroky z chyb nenávratných…
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: PetTulak, wendy.poezie, chicacheca, Petbab
Komentáře (0)