Možná
Možná přeplavu tuhle řeku
možná se nadechnu
a nevynořím
zůstat sám v proudu
když to nezvládnu
ať mě donese k moři
tam se rozpustím na malé ionty
na atomy touhy
kterou ani smrt nevytluče
ale teď
v noci bez hvězd
mě schovej do náruče
ráno se nadechnu a ponořím
odejdu ze tvého světa
jestli se nevrátím
zbude ti po mně
krátká nevyřčená věta
Komentáře (2)
Komentujících (2)