vánoční přání
I když budeš bez kapra
a neseženeš stromek.
Nenapečeš cukroví
a nevysmýčíš domek.
Tak do srdce lásku pusť
a do duše klid.
Smyslem Vánoc nejsou dárky,
ale s nejbližšími být.
Vzpomínku tichou,
věnuj i zesnulým,
Šťastné a Veselé,
přát si všem dovolím.
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)