vánočí čas
vánoční čas
přišel mezi nás
přinesl nám lásku, snění
bez nichž život krásný není
přinesl nám naději
že bude líp a snadněji
když
lide k sobě budou blíž a blíž
a odhodí svojí pozemskou tíž
když
v sobě najdou cit a něhu
která dovede je k druhým břehům
kde láska , dobro přebývá
a zlo tam místo nemívá
a to bude vánoční dárek největší
který všechny potěší
dárek ,který hledá celý svět
a každý by ho koupil hned
ten však nejde koupit ,vzít
ten se musí pochopit
a pokud zlo a špatnost
v nás navrch bude mít
nemůžeš ho nikdy mít
a můžeš o něm jenom snít
proto v tento krásný čas
volám
najdi v sobě tento lásky hlas
a
pak doma tichým hlasem
řekni těm které rád máš
že jim z lásky něco dáš
uvidí , že tento dárek
přinese nám krásné chvíle
a
celý příští rok
bude u nás láska, radost , pohoda
což nebude už žádná náhoda
Komentáře (0)