Odcházení - R.I.P V.H.
Odcházení - R.I.P V.H.
Vánoce bez sněhu, Vánoce v černé barvě,
zaprášená stará lafeta
zas světlo spatřila a při smuteční salvě
se starým městem pražským propléta.
Vánoce bez sněhu, Vánoce potemnělé,
svíčky hřejí nohy Václavovy,
tichý dav se klaní v jeho čele
a ke dveřím se blíží už rok nový.
Vánoce bez sněhu, Vánoce se slzami,
černé vlajky vlají v chladném vánku,
nebesa dnes hrají na tamtamy
mocnou píseň k věčnému spánku.
Vánoce bez sněhu, Vánoce v černé barvě,
se smrtí jen ztěží někdo smění
svůj život, při smuteční salvě
věčné bude Vaše odcházení.
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Mannon, Marsinka, teď už nikdo, Morion
Komentáře (2)
Komentujících (2)