Krásnej svět?
Anotace: prostě mě to tak napadlo..krátká ale tak nějak o světě.
Jo,když mi bylo pět,
myslela sem si že je krásnej ten svět,
pak zažila jsem smutek,lásku,trápení,
na tomto světě už pro mě místo není.
Tak měla bych se rozloučit,
s tímto krásným světem
smrtí život ukončit
pokračovat do nebe letem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)