Vůně jehličí a rumu
Vánoce jsou tady
zdobení vánočního stromu
postím se a umřu hlady
picnu kapra palicí
a potom ho vykuchám
s červení na líci
blaženě zavzdychám
to prase z rybníka
s radostí vyvrhnu
z vnitřností polívka
pak koupelnu vydrhnu
až ho budu žrát
udusim se kostí
příště se s tim nebudu srát
jsou to svátky k zlosti.