Srdce
Tuc tuc tuc
tluče srdce
jakpak dlouho?
Tuc nic tuc
Ztrácíme ho!
Rychle!
Fybriluje nám!
Elektrické šoky
do těla
20 miligramů
nitrožilně
Stabilizuje se
výborná práce kolegové!
Tuc tuc tuc
tluče srdce
jakpak dlouho?
Tuc nic nic
co se děje?
Ztrácíme ho!
Nevnímá
možná ani nechce
Nebojuje, umírá...
proč?
Tuc nic tuc
píííp....
dlouhá čára na obrazovce..
Možná v nebi
bude mu líp...
Smrt nastala 21:20...
Komentáře (3)
Komentujících (2)