vánoční samota
štědrý den
zmizel v dál
jaký byl a co nás stál ?
když
pro tu chvíli klidu pohody
útokem jsme vzali obchody
a
věřili jsme také tomu
že tím, že druhým dárky dáme
lásku a vděk si u nich vyškemráme
a
když pak každý z nás u stromečku stál
a na druhého se smál
cítil štěstí, pohodu
když pak zpívali jsme koledu
i když to možná málo bylo
stejně se to vyplatilo
cítil jsem, že nejsem sám
a že mne má někdo rád
proto prosím osud svůj
na dál na mne hodný buď
dej ať nejsem dále sám
a mám s kým se doma smát
Komentáře (0)