Ze sněhu vytvořím něhu
Snažím se zbořit zeď koulemi ze sněhu,
tak jako Don Quijote bojoval s mlýny.
Bojuji za tvoji laskavou věrnou něhu,
abych už neměl nikdy žádné splíny.
Pro tebe dýchám tělem i duší.
Nenahradí mi tě ani bohatství.
Každičký den ti to tak sluší,
že chtěl bych být ve tvém otroctví.
Venku jsem sám a padá na mě sníh,
toužebně prosím nebesa,
ať můžu napořád vidět ten tvůj smích,
ať srdce mi radostí zaplesá.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
Komentáře (0)