vira..je jako klubko nitek..
je treba trpelive spradat sit..
pak prijde cas i na pripitek
v zrdcadle s blaznem
(a potom muzes zas dal snit.. .))
02.01.2007 13:19:00 | Litle D
A pak jen v bezeslových mlhách
snaží se skrýt pravdu...
velmi povedená část krásné básně semi
vrazí nůž do srdce člověka...
a toto se mi zalíbilo proto že jsem si to nejak v hlavě zkomolil na vrazí srdce na nůž člověka
28.12.2006 12:20:00 | Pavel Kotrba