Moje malá schíza
Opilý sebevědomím
A pak hrozná kocovina
Kde tak zřídil jsem se nevím
Ale byla to pitomina
Už od pohledu za vola
A naivní až hrůza
Nenapíše, nevolá
Moje malá schíza
Moje kamarádka deprese
Stojí při mně den co den
Asi jen tak z recese
Pomalu mi ničí Eden
Už od pohledu za vola
A naivní až hrůza
Nenapíše, nevolá
Moje malá schíza
Do zrcadla pohled bolí
Jen kruhy pod očima
Rum a vodka mě opíjí
Vodka a rum- ničema
Už od pohledu za vola
A naivní až hrůza
Nenapíše, nevolá
Moje malá schíza
Moje malá
Moje…
Schíza