přítel
Anotace: rozloučení s přítelem
PŘÍTEL
Příteli můj, cos věrný mi byl,
příteli můj, ještě pár chvil
a budem spolu stovky dní.
A bojím se toho, kdy naposled ti řeknu,
že jsem rád, že s tebou jsem žil.
Tvůj hlas až nezazní mi u mých vrat,
kdy nebudem se spolu smát,
toho se bojím příteli.
Víš, já poznal spousty žen a
a všemi jsem byl okouzlen,
však tys pro mě mnohem víc.
A jak léta plynou vpřed,
brzy to bude naposled,
kdy pohlédnem si do tváře.
A až zazní slova faráře,
to nechci zažít, příteli.
Však jiná volba není teď,
tobě se rychle krátí dech
a mě svírá bol i žal,
srdce i duši mi rozerval.
SBOHEM JÁ PŘÍTEL PŘÍTELI
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Churry, drahý, hanele m., pavlis
Komentáře (7)
Komentujících (4)