Anotace: Splácím dluh. Za to první jsem dostal - a zaslouženě! - po čumáku :-). Jak dopadne reparát?
I já v tom vidím velkou poezii Hary. Normální šílenci jsou nejlepčí... =)
25.07.2007 13:44:00 | Blázen? =)
Chápu, proč tu nejsou komentáře...je potřeba se soustředit na čtený text... slovník dost knižní...ruší mě ta veliká písmena...ne to není ,,můj šálek čaje" ... nemám ráda recepty... všechno házím od oka...přiměřeně...tak jak to cítím ...nevím, kolik bych měla dát % a nechce se mi o tom přemýšlet...na stovku je to pro mě opět moc ,,chtěné" chybí mi v tom lehkost poezie...
19.03.2007 21:12:00 | no
..my i vše, co nám patří,náležíme smrti.. Horatius-O umění
básnickém.. :-)))
28.12.2006 18:12:00 | isisleo