Pochod syčáků
Lesem se plazí parta syčáků
Zmije, slepýš a užovka
Na stromech visí cáry z padáků
A na cestě rozšlápnutá růžovka
Jelen se podrbal za uchem
A pak se samovznítil
Snažil se uhasit lopuchem
A starý velký dub od něj chytil
Obézní veverce už došly zásoby
A to je teprv listopad
Tak čeká na Santu a na soby
Na zázrak či na nápad
Pomatený paragán pobíhá lesem
Sbírá, co zbylo z jeho padáku
Ruplo mu v bedně, les plete si s plesem
A utápí se v tomhle lesním cajdáku
Tak takhle se žije syčákům z mýtiny
Snídají červený muchomůrky
Maj po nich tyhlety výborný vidiny
Na večer vracej se do komůrky
Komentáře (2)
Komentujících (2)