Anotace: Tuhle básničku jsem psala zhruba před půl rokem...zajímalo by mě,co si o ní myslíte...Budu vám vděčná,za každý názor...
Proč pak jsi říkala, že neumíš psát básně, vždyť jsou všechny mooooc pěkné...kdybys četla nějakou moji básničku rozplakala bys ses smíchy...píšu jak prvňáček :)
28.02.2007 18:20:00 | arya
Pro mne velice zajímavý imaginární rozhovor...každý někdy rozmlouvá se svým svědomím očima jiných(jestli je to nepochopitelné tak se omlouvám)
Děkuji za hodnocení povídky. Poté, co jsem měl špatnou náladu získanou uváhami na téma odlišnost...mne ta věta u tebe v profilu dost pobavila...díky za zvednutí nálady =)
28.01.2007 20:24:00 | Košťák David