Kotouly
k ňadrům krajiny
už jenom kousek
křivkami letu
čepičky
vzdechů
nebe ze šlehačky
nahodile
a
Zakláním se v žízni
Zakláním
Se s krví hroznů
Tence
Po tváři
Flašinet a smích
Namáčím do not
Zpívám
Se jedním dechem
a
těsně nad zemí
mívám
palce od rosy
v leže na
zádech
mýdlové hodiny
Minuta je smích
v nenávratnu
Zapadám a vycházím
V hrstech
Sypká
dřímota
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)