Hledání na nejméně...
Anotace: Večer je všechno jiný.
Klást nohu před nohu,
ras,dva
a večer sedět na klepadle,
v oknech stínohra
a hledat na nejméně
a nikdy zvadle.
Život je kravina, co stojí za psaní
do písku nohou vod stolu,
když není nadání,
vždyť nechci nahoru.
Komentáře (1)
Komentujících (1)