Návrat
Spočítám pihy na těle
Co leží na bílém sametu
Přejedu jazykem po čele
Sliny stvoří tam kometu
Těla jak panáci hadroví
Touhou pevně přibitá
Čekají v pevném objetí
Až extází obou vysychá
Touha je krásná
Touha i bolí
Touha je cukr i bič
Touha je krví i solí
Jak nádherné jsou chvíle
Posvátné tisknout se k sobě
Chvíle spojení těla i duše
Jak v zimní tak v letní době
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)