V lásce bez přetvářky...
Rozum v lásce nemá místo,
láska však není slepá, slepí jsou jen lidé,
když nejvíc myslíš si, že v ní máš jisto,
najednou vše skončí, jen smutek zbyde...
Věřím, že láska však společně s pravdou,
nejednou zvítězí nad přetvářkou a lží,
jako princ v pohádce s hrdostí chrabrou,
pojďme jim naproti a buďme sví!!
Komentáře (0)