křičí duší
... podle Suzi ...
křičí
duší
a pak
jedou
vůbec
nikam
to jen
došlo
smetí
a tvé
nebo
černé
věže
hrají
podle
Suzi
zase
sáňky
ve dne
z hory
sváží
dolů
čáry
prýští
.
.
.
.
.
pokročilí čtenáři
(ti starší) našli
se Suzi Quatro
Can The Can
jejich děckám
příběhem
pod Kabáty
kdeco zachutná
a básnílkům
přitom hrají
muzikanti
o staletí
za zády
ostatní
se nudí
což je
jejich
chyba
tady
nemají
co hledat
Petře,
je mi opravdu líto,
že moje řádky přesahují
vaši básnickou představivost.
Někdy je dobré umět taky číst.
A děkuji za milé oslovení.
30.12.2011 20:19:02 | a_tao