Jsem magor poslala jsem ti to nechtěně dvakrát.. promiň to je odpolední demence:)
27.01.2007 14:28:00 | reallive
teda jeslti mi jednou pribouchnes pred nosem..tak..tak pribehnu s klicema:)
schovat se neni reseni...mlask..
21.01.2007 00:14:00 | Lady Celebrian
To jsem bídák ... napsal jsem před tím koment ... a zapoměl hodnocení ...
samozřejmě ... excelent ...
08.01.2007 21:51:00 | HarryHH
éterické ... splétání sítí ... a vábení snů ...
... a pak .. brutální vpady reality do našeho vysněného světa ...
to se nikdy neobejde bez ran ...
... ale to je život ...
Dveře nezavírat, ...... jen pavučinu je třeba plést ze silnějších vláken ..
29.12.2006 13:35:00 | HarryHH
Musím uznat...velmi zdařilé, povedl se ti motiv a po básnické stránce taky velmi dobré, jen mi tam nesedl ten poslední verš. Nevím, po zvukové stránce je někde úplně mimo.
28.12.2006 21:40:00 | Kyle