Bez jména
Význam snů ti vysvětlí snář...
Ale kdo ti dá návod na jeho gesta a slova?
Už nějaký čas víš,že on je sedmilhář
Tak proč pouštíš si ho k tělu znova?
A kdyby jen k tělu...i srdce si jeho jméno tluče v tichých baladách
Ty se zas v topíš v něm a v těch svých náladách..
Pro jedno nepatrné spojení rtů si hlavu ztratila.
A strašně lžeš,když tvrdíš,že ráda bys to vrátila...
a že ho ve svých očích chceš mít za přítele...
Jenže po kamarádech se netouží a netahají se do postele
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, gallatea, Isquieasuus
Komentáře (0)