Jen pro nás dva...
Za oknem sníh, co nepadá,
hledám Tvůj stín, když svit je dál,
když se stmívá a Ty domů přicházíš,
jen se na mě podíváš a nic mi neschází.
Jdi k slunci blíž a uvěříš,
že pro nás z nebe padá sníh,
že pro nás v duši stavím mír a lásku,
jen pro nás dva…
Komentáře (0)