Alea iacta est...kostky jsou vrženy
Anotace: 1 z 9 básní,pro které mě inspirovali latinské výrazy...na závěr vždy přiložím citát
Mám spěchat…nebo jít pomalu,
mám se smát…nebo plakat…
Nemohu složit slova do řádku,
v duchu si stále přemítám chvíli,
kdy jsi mi vrátila prstýnek na památku,
vidím tvůj úsměv,vidím tvůj žal,
kostky jsou vrženy… je pozdě abych se bál…
"Nauč se smát se slzami v očích. Pomalu jít, když pospícháš. Nauč se, pohladit se zaťatou pěstí. Jedině tak poznáš jak krásný je život!"
Komentáře (0)