Mám tě rád
Má touha stoupá a víra pomalu klesá.
V nás dva. V náš společný svět.
V neznámých adresách na bílých klávesách
zazpívám pár milostných vět.
Ve stínu kapradí nás jemně pohladí
to slunce, to plné života mládí.
Mám tě rád a toho se dlouho nezbavím.
Mám tě rád a snad se z toho uzdravím.
Mám tě rád a k nebesám modravým.
Koukám a čekám, až se tichem zaplavím.
To ticho přináší černo a stesk.
To ticho už nemá žádný lesk.
To ticho mě těžce ubíjí.
To ticho lásku jemně zabíjí.
Mám tě rád a doufám v lepší zítřek.
Mám tě rád a žádnou jinou z mnoha dívek.
Mám tě rád a věnuji ti několik básní sbírek.
Já vím, že možná jsem jen v tomhle snílek.
Komentáře (0)