Valčík na rozloučenou ...
Vše tone v tmách
Umělého dýchání
S masáží perníkového srdce
Na zdupaným trávníku
Záchranářů světa
V maskáčích života
Tóny tmy
A jisker samoty
Spolu s nadějí
Co měla umřít poslední
V řadě dní
Tápavých kroků batolat
Která se nikdy nenaučila létat
Nad realitou prolitou
Ve výčepu času
Do krve a do dna
Transfůze snů ...
****************************************************
Comment pro „chroust17“ dílko „Prasklé ,.... „
*
Přečteno 486x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, tato22, Marsinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)