Bezmoc
S bezmocí nemůžu,
cokoliv udělat,
krev ve mně vaří,
chce se mi nadávat.
Všechno má míru,
tu mou již přelila,
a tohle věru,
šeredně přehnala.
Stáhni ty drápy,
seč na to doplatíš,
jsou jiní chlapi,
od mého ruce pryč!
Možná že hysterická,
scéna se může zdát,
však její stará hra,
mě začala srát.
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Sharpiod
Komentáře (0)