Zpověď bludičky
Hledám odpovědi
na otázky, co mi život dal,
klečím jak při zpovědi
s hlavou k Bohu, co mnohé mi vzal.
Našla jsem pokoru,
v srdci mám odpuštění,
změnil jsi potvoru,
ale ať hledá jakkoliv, cesty pro ni není.
Možná se změnit nestačí,
tak Bože se tě ptám,
kolik bolesti postačí,
než svůj trest dokonám.
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurora.
Komentáře (0)