Rande
Anotace: Jedna malá básnička o nebezpečí, které může čekat na děvčata.
Sjednalo si děvče schůzku,
v parku u tří laviček
Celý den se pak těšilo,
na tu spoustu hubiček
Byl to mladík dobře rostlý,
tělo vám měl samý sval
Přitiskl ji, žhavě zlíbal
a potom ji prachy vzal
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)