Co to znamená "do našich končin"?
Prosím o ujasnění, jestli máš na mysli duševní pochody (tam jsem dávno) či přímo pozemské přistání (o tom zatím nic nevím, v Radonicích jsem byla před Vánoci)...
písni víc, co tak vítr vzduchem nese... :o)
16.01.2007 13:34:00 | Cecilka
Jaroušku, děkuji za přání...i za obrázek...s potěšením musím konstatovat, že jsi ,,věrný"...posílám pusu a přeji...však víš co:-)...tu ,,kliku" a neboj se za ni vzít a otevřít...hupsni dovnitř, nazuj papučky a kašli na lahváče...napij se lásky...ju ;-)
29.12.2006 12:06:00 | no