Přiopilá
Na spodku skříně
v docela malé krabičce
vzpomínky na lásku,
která zemřela,
upadají i ty vzpomínky do ztracena
Nedá se říct
jestli je pravda
aktuální potíž
nebo jen kýč
staré rány
Nedaří se mi
nevzpomenout si na pocit
odloučení a štěstí,
ale taky vím,
že teď bych měla být
asi spokojená,
a já si jsem docela jistá,
že jsem našla svou vysněnou vůni lásky
..
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Vendetta
Komentáře (0)