Novoroční
Tyhlety existence ztracený,
mají taky city.
Ne, nejsou bezcenný.
Jsou jako já... Ty.
Mají sny, mají vzpomínky.
Díváš se jim do tváří,
jak se jim rozzáři,
když jim něco připomene,
že mají sny.
Ty, co se nesplní.
A mají trápení.
To je to.
To je to,
proč jso ztracený...
Je čas jim říct,
že nikdy není pozdě.
Komentáře (0)