NOVOROČNÍ
Anotace: ... do nového roku vše "nej"
Jsem vzorným občanem našeho státu
platím vždy to co se platit zde má tu
poplatky za psa i za svoz odpadu
příspěvky pro stranu a daně pro vládu
V termínu platím vždy leasing i úvěry
v pořádku držím své finanční poměry
šetřím jen na sobě, na dětech, na ženě
já jsem ten šťastný blb co tváří se blaženě
S příjmem pod průměrem v té naší zemi
sleduji reklamy moc dobře je mi
když všude dávají obrovské slevy
a něco zadarmo, člověk pak neví
zda jít točit kolem - vůl zůstane volem
Komentáře (2)
Komentujících (2)