Je pozdě,snad měla bych spát -
utíkat nocí,nechat si o Tobě zdát?
Nočním tichem,nese se zpěv,
byla to dívka.
Milenci v obětí,již utichá řev -
to ticho bodá jak dýka.
Chtěla jsem žít svůj sen a
přestat snít,když už je den.
Půlnoční sonet pěje mi do ucha had,
zmocnil se mě nepříjemný,tak vlezlý chlad.
Už bijí hodiny,je půlnoc -
a do tmy šeptám své přání: ,, Chci tě,lásko!"
Snad nechci tak moc...