Je to k pláčí, srdce tlačí slzy ven z mých očí,
sen je v dálce, propast velká a čekání končí ...
Jednou jistě, teď však vůbec nelze hledat štěstí,
ten kdo čeká potká-li ho, měl by dostat pěstí ...
Láska bolí, touha též a bolest neustává,
člověk musí vytvrvat když ví kdo je ta pravá ...
To raději z hrudi svojí vyrvu ten sval lásky,
aby poslední vzpomínka má byla na úsměv mé krásky.