Bez Titulku

Bez Titulku

Anotace: -

Slyším,jak tvá bosá chodidla laskají chladnou dlažbu.

Slyším i tvůj bolestný nářek..je jak pláč střeleného vlka.

Tvůj otec,chladný tyran,chystá tvého srdce dražbu..

Najednou je ticho...mrazivá odmlka

Volám tvé jméno...vybíhám ze dveří

Vidím tě v okně,jak stojíš na římse..

Můj mozek chápe,nevěří...

Nedělej to,já bojím se

 

Otáčíš hlavu a naše pohledy se spojí.

Chcu natáhnout ruku,ale tvé oči prosí : Nechoď blíž.

Vidím,že jen já jsem ta,co se něčeho bojí.

K mým uších pluje věta...To bude dobrý,uvidíš.

 

Pak natáhneš ruce...jako bys lítat chtěla.

A tvůj krok mizí do mrazivé temnoty.

Teď svět přišel o anděla..

a o kus upřímný dobroty.

Vánek si pohrával s tvými vlasy lehce..

Pak tvé tělo k zemi padlo a zakryl ho sníh

Mě se tomu věřit nechce...

Ale snad najdeš klidu v závějích
Autor Rootness, 02.01.2012
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Dračičák, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já nevím...poslední dobou mi moc psát nejde a vymýšlet k tomu názvy už vůbec ne...

02.01.2012 12:14:38 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel