Výlet na okraj a zase zpět
Trn modré kopretiny
zaryje se do tváře Smrti.
Krůpěje mrtvé krve
vytrysknuvší z rány,
roztopím v poháru mranosti.
Srkám krvavý dryák
a procitám.
Skrze narudlý opar zatracení
prohlédnu zvrácený humor
boží
a vrátím se
do této karikatury reality.
Smrt není začátek.
V Ráji jsem nyní,
a zároveň v Pekle...
Smrt je Konec...
Komentáře (1)
Komentujících (1)