Jaký je rozdíl mezi láskou a šílenstvím
chaotické chování a zatajený dech
šok s hrůzou a překvapením
zrychlený tep a vznášení se ve snech.
Srdeční slabost, v žilách tuhne krev,
to tělo nepodobno schránce lidské
ústa mlčí, však srdce vydává ten strašlivý řev
neslyšný, přec dere se ven cestou lásky prudké.