Ontario ***
Kde hraničí láska a šílenství,
kde bere se ten zpropadený chór.
kde najednou tolik náhlého neštěstí
odkud přišlo nebezpečí, pravděpodobně z hor.
Tenkrát v dešti, mladá dívka,
procházela se ulicí,
bosá brouzdá kalužinou s očima sklopenýma,
náhle její pohled smrtící.
Smrtka
Komentáře (0)